Kategórie
 
 
 
 
 
 

Blog

04.12.2023

Kvety a kvetináče podľa feng shui: kľúčové pravidlá pre harmonický domov

Pre zdravú domácnosť je nevyhnutné podporovať harmóniu. Tento idylický stav zabraňuje rozvinúť sa smútku a stresovým situáciám. Harmóniu v domácnosti vytvára naše aktuálne správanie, fyzická aj emočná vyspelosť, rovnako je za tým výbava a umiestnenie jednotlivých prvkov v miestnosti. Čo v prípade, keď ide o bytové doplnky? Môžu sa podľa feng shui podieľať na kľúčových pravidlách pre harmonickú domácnosť?

Napísal Veronika Andorová
Čítajte viac
30.11.2023

Luxusné darčeky pre váš domov

Hreje nás pri srdci, keď obdarúvame. Preto je úžasné orientovať túto myšlienku smerom k vlastným potrebám. Je najvyšší čas tešiť sa z nového, ba dokonca z luxusného. Konkrétne ide o exkluzívne darčeky nekonečného pôvabu a komfortu. Týmto mottom zhmotňujeme vaše predstavy o modernom bývaní, čím sa vám jednoduchšie zapája vybraný luxusný doplnok pre chod domácnosti.

 

Napísal Veronika Andorová
Čítajte viac
02.11.2023

Kúpeľňové predložky: Dotyk luxusu pre vašu kúpeľňu

Hneď ako opustíme sprchu, máme len jedno želanie – pocit čistoty a sviežosti by sme najradšej zvečnili. Možné to nie je, ale dá sa predĺžiť si tieto okamihy. Vhodné sú aj skutočné drobnosti, interiérovým slangom povedané, doplnky do domácnosti. Dnes konkrétne sa zameriame na predložky do kúpeľne.

Napísal Veronika Andorová
Čítajte viac
02.11.2023

Osvetlite svoj život: Ako vybrať dokonalú stolnú lampu?

K spokojnosti človeka stačí niekedy ozaj málo. Môže to byť napr. svetlo, od prirodzeného až po umelé, doplnkové. To, aké je svetlo skutočne dôležité, zisťujeme, keď si len na pár sekúnd privrieme oči alebo sa snažíme pracovať za šera či po tme. Nejde to? Určite nie tak, ako keď máme vo všetkom „jasno“ a vďaka tomu nám podstata vecí neuniká. Ďakujme za svetlo aj za to, že si pomocou moderných doplnkov vieme kedykoľvek osvetliť svoj život. Dnes si zodpovieme, ako vybrať dokonalú stolnú lampu.

Napísal Veronika Andorová
Čítajte viac
03.10.2023

Rady a tipy: Ako vybrať obraz na stenu?

Viete, že už jeden obraz na stene prezradí dosť o členoch v domácnosti? Znie to síce zvláštne, ale dojem z obrazu dokáže byť neraz intenzívnejší než celková atmosféra na návšteve. Načo toľko slov a gest, keď to podstatné vieme načrtnúť?

Napísal Veronika Andorová
Čítajte viac
02.10.2023

Vázy ako umelecký prvok v interiéri: Inšpirácia a nápady!

Vázy v interiéri ožívajú. V jednom okamihu sa stávajú srdcom, v druhom mysľou domácnosti. Vyžarujú jedinečnou aurou, sprevádzajúcou nás za bežných, ale aj výnimočných okamihov. O tom, že sú nádherné aj bez kytíc, svedčia nasledujúce tipy na vázy ako umelecké prvky.

Napísal Veronika Andorová
Čítajte viac
17.08.2023

Údržba a starostlivosť o luxusné posteľné obliečky: Praktické tipy a triky!

Posteľné obliečky si vyberáme s ohľadom pre svoj zdravý a pohodlný spánok. Spánok vyplýva predovšetkým z vlastných fyziologických potrieb, avšak aj ten má rámcovať nevšedná atmosféra. O tú sa sčasti postarajú luxusné posteľné obliečky. Sviežosť z nich na jednej strane vyprchá, na druhej ich má prezentovať udržiavaný materiál. Ako sa vlastne starať o luxusné posteľné obliečky?

Napísal Veronika Andorová
Čítajte viac
17.08.2023

Misy a podnosy: Prekvapte návštevu pôvabným servisom jedál

Radosť z jedla už dávno nie je len gastronomickým zážitkom. Spojenie chuti a pôvabu na tanieri sa v modernej domácnosti preskupuje do umenia. Pod umením tu rozumieme samotné kulinárske remeslo a aj základnú jedálenskú výbavu. Stále platí, že čím na výnimočnejšiu udalosť prestierame, tým viac luxusných prvkov potrebujeme. Dnes si predstavíme pôvabné misy a podnosy.

Napísal Veronika Andorová
Čítajte viac
28.07.2023

Obrusy do kuchyne: Vytvorte nezabudnuteľnú atmosféru vo vašej kuchyni

Ste hladní po nových doplnkoch do kuchyne? Odporúčame prestrieť na ďalší nový deň alebo na výnimočnú udalosť. Nezaobídeme sa pritom bez kvalitných kuchynských obrusov, ktoré vyberáme podľa viacerých kritérií. Tými najdôležitejšími sú tvar a rozmery jedálenského stola, akcent udalosti a nadväznosť na interiérový štýl. Je toho veľa? V článku nižšie to rozmeníme na drobné!

Napísal Veronika Andorová
Čítajte viac
28.07.2023

Ako vybrať správne hodiny na stenu pre váš domov?

Čas je vzácny, no nie vždy pre nás známy a dostupný. Platí to najmä v domácnostiach, kde absentujú veľké hodiny na stenu. Pomocou nich okamžite získame informáciu o čase a prostredníctvom ďalších dostupných funkcií aj o iných zmenách v okolitom prostredí. Hodiny na stenu patria stále k funkčným a v závislosti od štýlu aj k dekoratívnym prvkom v interiéri. Z uvedeného vyplýva, že hodiny na stenu rozlišujeme podľa dizajnu a umiestnenia v konkrétnej časti domácnosti.  

Napísal Veronika Andorová
Čítajte viac
27.06.2023

Trendy v dizajne dekoračných obliečok na vankúše

Malé vankúše slúžia na príjemné ozvláštnenie miestností. Mali by nadväzovať na preferovaný interiérový štýl a sezónne podmienky. To je len zlomok toho, podľa čoho si vyberať vankúše, resp. ich dekoračné obliečky. Ak potrebujete zmenu, naladiť sa na novú vlnu, siahnite po najnovších trendoch v dizajne. Ktoré to sú? Prezradíme už v tomto článku!

Napísal Veronika Andorová
Čítajte viac
27.06.2023

Akú dĺžku závesov zvoliť do spálne či obývačky?

Závesy sú jedny z tých textilných doplnkov, ktoré z domu vytvárajú domov. Na to, aby sme dosiahli príjemný vizuálny efekt, potrebujeme závesy vhodných rozmerov. Okrem toho rešpektujeme ďalšie kritériá a rozlišujeme medzi viacerými variantmi štýlu a strihu. Ako na to? Odpovede prinášame už v tomto príspevku!

Napísal Veronika Andorová
Čítajte viac
27.06.2023

Najlepšie materiály pre posteľné obliečky: Ako si vybrať ten správny?

Široký sortiment posteľných obliečok dnes prináša viacero výhod. Jednou z nich je rozlišovať obliečky podľa kvality materiálu. V prípade, že si vyberiete správne, dožičíte svojmu telu viac ako príjemný spánok. Vybraný materiál na obliečkach je totiž v tesnom kontakte s telom  - v istej miere vplýva na jeho zdravie a pohodlie. Ako si vyberať?

Napísal Veronika Andorová
Čítajte viac
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia